• Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Verzending binnen 1-2 werkdagen

Het gezicht achter Febeline

Hi! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Mijn naam is Manon (26) en ik woon samen met mijn vriend en onze pasgeboren dochter Febe in Wezep.

 

Een creatieveling ben ik altijd al geweest. Vooral tekenen, handletteren en (bullet) journaling heb ik veel gedaan. Ik had dan ook een grote verzameling en verslaving aan stiften, pennen, potloden en washi tapes. 

 

Ik ben een tijdje werkzaam geweest in de interieurwereld. Het ontwerpen van interieurs vond ik erg leuk om te doen: plattegronden intekenen, stoeien met de indeling, de juiste kleuren en stoffen uitzoeken. Uiteindelijk werkte dit helaas toch niet voor mij.

 

Begin 2022 ontdekte in polymeerklei. Ik zag allerlei mooie creaties voorbij komen, vooral in de vorm van oorbellen. Dit wilde de creatieveling in mij ook wel eens proberen. Wat begon als een hobby is voor mij nu uitgegroeid tot een bedrijf.  Het ontwerp proces is lang, maar ik haal hier ontzettend veel rust en voldoening uit. 

 

Ik heb grote, leuke ideeën voor Febeline en ben altijd opzoek naar nieuwe producten om toe te voegen aan de webshop.  Super leuk als je dit avontuur met mij volgt. Op Instagram kun je mijn werk bekijken, ik deel vaak 'behind the scene' momenten en als je me daar volgt blijf je ook gelijk op de hoogte van het laatste nieuws! Zie ik je daar?