Het gezicht achter Febeline

Welkom op mijn website! Super leuk dat jij hier een kijkje komt nemen. Ik stel me graag even aan je voor: Mijn naam is Manon, ik ben een 26-jarige creatieveling die samen met mijn vriend en dochter Febe in Wezep woont.

 

Vanaf jongs af aan ben ik al bezig met creaties maken. Van DIY’s in huis, tekenen (op de iPad), handletteren, bullet journaling en ik ben 2 jaar werkzaam geweest als Interieurstylist.

 

In Februari 2022 ontdekte ik een (voor mij) niet materiaal: polymeerklei. De prachtigste creaties, vooral in de vorm van oorbellen, zag ik voor bij komen. Het leek mij geweldig om hier ook zelf mee aan de slag te gaan. En al gauw vond ik mijn passie: Sieraden maken die jouw outfit de finishing touch geven. Het gaat namelijk niet alleen om wat je draagt, maar ook om hoe je je voelt wanneer je het draagt: zelfverzekerd, stijlvol en uniek.

 

Dus neem gerust een kijkje rond op de website en ontdek de unieke creaties die ik met veel liefde en toewijding heb gemaakt. Ik hoop dat mijn sieraden jou net zo veel vreugde brengen als dat ze mij geven!